C'est la vie

They say that Summer is on its way

 

 

Det sägs att sommaren är på väg. Jag hoppas verkligen att det stämmer för jag vill ju gärna ha lite färg på min bleka kropp innan jag åker till Italien. Det är nu två veckor kvar och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar. Jag behöver verkligen komma iväg nu. Jag behöver värme, få prata någonting annat än svenska, skämmas bort med lagad frukost, äta äkta italiensk pizza, ta en paus från vardagen och bada i Medelhavet. 

 

Tack förresten för era svar och kommentarer på det förra inlägget. Vad roligt att veta lite mer vilka ni är och varför ni kikar in här! Dessutom otroligt smickrande att läsa att ni uppskattar det jag skriver. Det ger både en egoboost och motivation att fortsätta blogga. Även om jag måste erkänna att jag de senaste veckorna funderat på allvar över om jag verkligen ska fortsätta med det. Motivationen och inspirationen har liksom inte riktigt funnits där. Därav den kortare pausen från bloggen. Vi får se hur jag gör. Jag tycker ju faktiskt om det.

 

Igår efter jobbet mötte jag upp med en kompis i Köpenhamn för ett par glas vin (för mycket) så idag var jag ganska trött. Vid tjugo i fem gav jag upp och åkte hem. Jag kunde inte koncentrera mig längre. I stället åkte jag raka vägen till gymmet och körde ett hårt träningspass och nu har jag precis ätit min middag. Det blir en dusch och sedan raka vägen till sängen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.