C'est la vie

These legs are made for walking

 

Linne från H&M och shorts från NafNaf.

 

Jag tog bussen ner till Etoile, sen gick jag ner till ex-kontoret för att lämna nycklar. Efter det en snabbis in på H&M för att lämna tillbaka en bikini jag köpte innan semestern (älskar att de har 30 dagars öppet köp i Frankrike!) och sen promenerade jag hela vägen hem. Mina fötter var ganska trötta när jag kom innanför dörren.

 

Nu ska jag ta en dusch och sen tänkte jag ta hjälp av killen att skriva ett mail för ett jobb när han kommer hem. Ikväll är det inte jag som står bakom spisen nämligen. Det är C som ska laga middagen idag. Det händer inte ofta kan jag lova er. Men han gör ganska komplicerade grejer när han väl kommer igång. Sen får han panik för att det är för många pannor och kastruller att hålla ordning på, haha!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.