Paris

SACRE COEUR

 

 

Jag tog den här bilden igår när vi var i Montmartre. Sacre Coeur är verkligen min favoritkyrka i Paris. Jag tycker den är så mäktig från alla håll och kanter. Jag vet inte hur många bilder jag tagit på denna kyrka. Säkert 40 stycken allt som allt.

 

Egentligen hade jag tänkt dra ut och springa innan lunch men jag fastnade med ett mail för ett jobb jag ville söka och sen var jag tvungen att äta lunch. Nu måste jag skynda mig iväg. Jag ska ut för ett ärende på stan.

 

À TOUT À L’HEURE!

 

 

0 kommentarer

  • Jasmine

    Tack snälla! Gullig du är! Jag har också precis börjat med jobbsökandet på allvar nu. Men aah vad drygt det är här i Italien. Man får komma på intervju och sen blir man hemskickad igen i och med att man inte kunde tyska eller vad det nu kan vara som dom kunde ha lästs sig till om dom faktiskt ögnade igenom CV:et 😃 Hur är fransoserna? Lika virriga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.