C'est la vie

There’s no coming back


Jardin de Tuileries, Paris, november 2011.

Idag gick jag upp efter bara två snoozningar. DET kallas jag självdiciplin. Jag sitter för tillfället i köket och äter frukost, vilket inte heller händer särskilt ofta de mornar jag satt en väckarklocka att vakna efter. Min dag kommer vara ganska busy men ikväll ska jag, syrran och kusin vitamin ha myskväll. Det blir fint det. Annars har jag inga stora nyheter. Förutom att jag har stickade strumpbyxor idag. Då vet jag att det inte finns någon återvändo och att soltimmarna de närmsta månaderna är begränsade. Peppande! Någon annan än jag som redan håller på att frysa ihjäl?

Vad hittar ni på idag då?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.