C'est la vie

There is nothing else I can say


Eglise St Augustin

Den här dagen har inte bjudit på något speciellt sådär, inget utöver det vanliga så att säga. Men ändå så har det varit en så himla bra dag. Det började med en promenad ner till St Augustin med solen i ansiktet. Eftermiddagen kom med regn och grå himmel. Men det gör mig ingenting för jag mår så bra ändå. Magkatarren är borta och jag känner mig lycklig. 

Idag blev det några timmars plugg med Ellinor. På Starbuck’s såklart. Var annars? Haha! Paris flödar inte direkt av mysiga caféer med mjuka soffor. Dessutom kom vi dit tidigt så det fanns massor med plats. Ellinor är så trevlig ska ni veta. En sån där snäll, ödmjuk och klok person som är omöjlig att ogilla.
Har ni läst Ellinors blogg? Där kan ni läsa ännu mer om Paris!

Efter några timmars okoncentrerat plugg, så tog jag en promenix inom Monoprix och handlade mat. Det är svinkallt i lägenheten så jag tog ett varmt bad och nu är jag klädd i myskläder och ska ställa mig vid spisen och fixa lite spagetti & köttfärsås till middag. Efter lite för mycket middagar ute så kände jag att det var vettigare att faktiskt LAGA mat 😉

0 kommentarer

 • Ellinor

  Det känns egentligen väldigt ofranskt att sitta just på Starbucks, men precis som du säger tillhandahåller de franska brasserierna inte samma bekvämligheter när man skall sitta en längre stund. De har dock en annan charm (happy hour t.ex!)

  Så fint ord du valt att beskriva mig med – de värmer verkligen. Jag kan inte annat än att instämma. Tänkte på det igår, när jag skulle beskriva min bild av dig. Självklart var det så mycket mer än "en tjej med bestämda åsikter". Du är klok och kunnig. Inte den som säger något "bara för att". Man märker verkligen att du står för- och har belägg för det du säger, vilket är en otroligt positiv egenskap som inte kan behandlas på annat vis än med respekt.
  Du är också en sådan där genomsnäll person som alltid verkar tänka på andra, utan att för den skull tassa runt på tå. Jordnära och naturlig. En sådan person som man (jag) lätt inspireras av.

  Vill du att jag ska fortsätta? En deppig dag kan jag skriva ett långt smickrande brev till dig 😊 Poängen är i alla fall att jag är glad att jag under den här tiden har fått möjlighet att lära känna dig på fler plan. För precis som du skrev tidigare, får man bara en liten del av personen genom bloggen. Det finns så mycket mer att upptäcka!

  Kram

 • madeleine

  Tack för ditt sms tidigare idag. Mycket trevligt!! Hur blev middagen? Uppskattades den?
  Jag var o handlade på ICA Maxi. Sånt vi gör här hemma i Sverige…

  Finns det inte ett café på bibblan? Om jag inte minns helt fel..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.