C'est la vie

There is a reason why I left Sweden

 

 

Dagens ord: Kaos. I morse var det fullständigt kaos i Paris. Lite snöblandat regn och metron var så packad så jag inte ens kunde komma på första tåget. Det andra tåget kom jag med, men jag var också den enda personen som fick plats av de som stod vid samma dörr. En timme tog det för mig att komma till jobbet. I vanliga fall tar det ca 20 minuter. Helt galet. Lite underhålling fick jag i alla fall av att se fransyskorna halka runt i stilettklackar. Alltid lika komiskt. Men inte ens det är värt det, trots allt.

 

Nej, jag föredrar när gatorna ser ut såhär. Som jag sa till mina kollegor idag. Hade jag velat ha snö i mitten på mars hade jag bott kvar i Sverige.

 

Våren, det är dags att komma nu!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.