Fun stuff

The best party EVERTvå ballerinor och en… eh? Charleston-dansare? Det håriga där vid mig var en stor best till hund… jag är liten i jämförelse…


Maria’s tatueringar var coola!


Jag och Camilla


Camilla’s proffskamera beundras…


Vi skulle visa våra örhängen. Haha…?


Det bjöds på varm saft(spetsad) och små goda snittar innan middagen. Då det även avslöjades en förlovning. Jättekul!


Stefan och Siw hade det bra tillsammans…


Superfint kort på Annamia… du ser ju ut som värsta modellen! 🙂 Markus på ett litet hörn där…


Mitt riktiga jag… 😉


Underbart kort, haha!

Alltså ni anar inte så sjukt roligt jag hade på nyår. Jag funderade ett tag på en annan fest som jag var bjuden på. Dels för att den var i Malmö och dels för att det skulle bli mycket folk. Men kvällen innan så sa jag till kusinen, ”du jag hänger med till jäkla Tollarp”. Och snacka om att det var ett bra val!

Underbart god trerättersmiddag som värdinnan Maria gjort, härligt gäng människor och ALLDELES för mycket alkohol. Hahaha! Jisses, jag låg i sängen hela fredagen och svor på att 2010 minsann ska bli ett nyktert år.
Det shotades, det dracks ett antal glas champagne, det dracks champagne igen… Sen groggar och cider på det. Visa mig en flaska gin. Är det för att man inte är ”ung” längre som man blir så bakis?
Rökte gjorde jag med. Varför liksom? Sen hade vi spelat in 3 filmer. OMG. Men jag kan bara inte radera dem… det är för kul! 🙂

Aja, det var lätt den roligaste nyårsafton jag haft på flera, flera år! Så mycket som jag skrattade den natten har jag inte skrattat på väldigt länge.

Obs, alla bilder är privata och får inte kopieras! Alla foton är fotade av mig eller mina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.