Okategoriserade

Som ett åskmoln

Från igår. Hängde på Sophia och hennes kompis Camilla och gick på Entré. De har en Food Court på översta våningen så man kan äta lite olika grejer, så det blev lunch däruppe. Även Sophia’s Stefan kom och åt med oss men han ville inte vara med på bild. 🙂
Vi hade jättekul, en väldigt trevlig söndagseftermiddag. Blev en hel del skratt som vanligt när vi tre ses ihop, haha!


Jag och Camilla köpte en smoothie på Redfellas… sjukt god!

Jag råkade vakna liiite för sent idag. Men jag var duktigt trött igår efter en helg med lite för lite sömn, så jag antar att jag behövde det. Dock började inte min morgon på det bästa sättet. Om någon eller något irriterar mig på morgonen så kan jag ha ett helvetes morgonhumör. Let’s just say, att nästa gång jag åker till Sverige så kommer jag INTE bo hos mamma. Känner mig som ett vandrande åskmoln, haha!

Jag ska iväg och träffa Stina nu så jag hoppas hon lyckas på mig på bättre humör. Men det brukar hon. 🙂
Måste även till banken!

Ha det bra idag! Antar att vissa av er börjat jobba/skolan igen?

0

0 kommentarer

 • Robin

  Hehe, läste att de tagit fast en liga som stulit sju skor på en skoaffär på Entré? 😃 Som skulle över till Danmark för de har motsatt visningssko?.. Skrattade nästan ihjäl mig 😃

  Jag är i paris från tidig eftermiddag lördag den 23:e till måndag kväll, med min mamma och lillasyster. Hoppas att du ska vilja äta lunch eller middag med oss!

 • Ellinor

  Jag har fortfarande denna veckan "fri" innan det är dags för skolan igen. Däremot jobbar jag en del men det tycker jag bara är roligt 😊
  Hur länge blir du kvar i Sverige?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.