C'est la vie

Thank God It’s Friday

 

Jag igår. Man kunde sitta ute klockan sex på kvällen i kjol och t-shirt. Det kallar jag sensommar! Jag tror dock jag skippar mina röda solbrillor idag. De skyddar inte så värst bra mot solen…
 
 
Hej fredag! Vad härligt att slippa vakna till väckarklockan i morgon (och en kille som snoozar i en timme var 20 minut så man knappt hinner somna om). Idag är det jobb som vanligt men först efter lunch. Planerna för kvällen är ganska oklara ännu men så brukar det ju vara. Sedan dyker någonting upp.
 
Jag har varit vaken i mer än en timme men skjutit upp frukosten sedan dess. Nu ska jag äta den och titta på andra halvan av The Help. Den filmen var ju ganska lång upptäckte jag.
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.