C'est la vie

Change of plans

 

 

Kvällens planer var att gå ut med några tjejkompisar men efter att ha sprungit 3,5 km, promenerat nästan lika långt, jobbat och dessutom tvingats gå mina fyra våningar fyra gånger (man skall ej glömma saker när man bor på fjärde våningen utan hiss) så säger både kropp och knopp nej.

 

I stället ändrades planerna till myskläder, garderobsstädning (jag måste, det har skjutits upp FÖR länge), film och glass. I den ordningen. C är iväg och spelar golf med sin chef och skulle äta hemma hos sina föräldrar sen så han lär komma hem närmre 23-tiden. Jag ska passa på att se The Help eftersom han inte var så sugen på att se den. Ikväll ska jag somna tidigt för i morgon tänkte jag hinna med lite grejer på förmiddagen så jag sedan kan njuta av helgen.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.