My Sweden,  Things I like

Swedish summer wedding

Jag kom på att jag helt glömt bort bilderna från bröllopet jag var på i juli. Det var min kusin Jonna som gifte sig med sin mexikanska kille. De bor i Los Angeles tillsammans men gifte sig alltså i hennes hemtrakter ett par mil norr om Sundsvall. Det är min ena farbrors dotter så alltså släkt på min pappas sida. Jag har inte så många kusiner på den sidan, faktiskt bara tre stycken. Totalt är vi sex kusiner.

Ceremonin ägde rum på en strand med den mest idylliska miljön för en svensk sommar man kan tänka sig. Hello cliché. Mexikanarna på brudgummens familjesida som besökte Sverige för första gången fick verkligen uppleva landet från sin bästa sida.

Det gick inte riktigt att fånga verkligheten på bild, men du vet ju hur magiskt det kan vara i det här landet. Kanske är det åren utomlands som gjort mig mer patriotisk men det finns inte mycket som kan mätas med Sverige på sommaren. Jag uppskattar det så mycket mer nu än innan jag flyttade utomlands 2009. Den där oskuldsfullheten och lugnet det ger har jag inte upplevt någon annanstans. I alla fall inte de platser jag besökt i världen.

Syster yster Julia i mitten, dennes pojkvän Xavier till vänster och så min bror Johan till höger. Jag tycker att de två är så lika varandra. Min syster och bror då vill säga. Syrran och jag är mer lika till sättet. Plus att vi typ har samma röst vilket är väldigt förvirrande ibland.
Lite skillnad på klädsel, haha! ”Attire: Garden Party” tolkades väldigt olika om man säger så. Brorsan var väldigt stilig i sin kostym och syrran hade en ny fin klänning från en dansk designer.

Påersonerna på andra bilden är brudens ena farbror, min farbror Gustaf och andra kusin Sara, min pappas fru Ewa, brorsan igen dårå, papsen och Xavier.

Det var inte ett särskilt stort bröllop utan bara närmaste släkten och vännerna.

Jag hade som sagt en ny klänning på mig dagen till ära, som jag köpte i Paris. HÄR är en länk till hur den ser ut på. Jag hoppas att jag får en chans att bära den klänningen någon gång igen innan sommaren 2019 går över till höst.

Festen hölls på ett värdshus där några av oss även sov över.

En stycken vacker syster. Jag är så stolt över den här människan. För den hon är och har blivit. Jag vet ingen annan 28-åring med den mognaden och insikten som hon har. Det är inte klokt vad hon är klok. Dessutom har hon tagit sig genom en kandidat och en master på en riktigt tuff business school.

Bruden var så söt i sitt blå hår och tyllkjol, klassisk LA punk-rock hipster style. Tack kära kusin för att jag fick vara med och dela er stora dag <3

Nu ska jag strax kila iväg på ett yogapass. De har en öppen dag på en studio här i Malmö och eftersom att jag just nu tar alla chanser jag får till gratis aktiviteter så skrev jag genast upp mig på ett pass som är speciellt för högkänsliga personer. Jag går inte så ofta på yoga men jag inbillar mig att det kommer hjälpa mig att komma in i en bra flow inför nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.