Things I like

SUNNY

Jag sov inte bra inatt och det var krångel med metron på vägen till jobbet men trots det är jag på ganska bra humör. Jag har varit på kontoret sedan nio och här händer ingenting. Det är skollov i Frankrike så de flesta är nog på semester Jag har gått genom mailen, sorterat posten, tömt diskmaskinen och ätit min frukostgröt. Nu sitter jag med mitt kaffe.

Det är strålande väder idag, precis som igår. Våren är definitivt i luften. Jag tror bestämt jag ska gå en promenad under lunchen. Och kanske inta min lunchbaguette på terassen. Jag kan behöva lite färg i ansiktet.

Ps, ni som frågat vad jag jobbar med. Jag vill helst inte ”outa” företaget på bloggen. Min blogg handlar inte om min arbetsplats. Jag hoppas ni förstår. Jag är ganska personlig som det är och vissa saker vill jag hålla till mitt privatliv 🙂 Om det är någon som är nyfiken pga att ni vill jobba i Frankrike i framtiden kan ni alltid maila mig frågor som de på christinesblogg@hotmail.com

0

0 kommentarer

  • JOHANNA

    Alltid lika kul att kika in här och få sin vardagliga dos av Paris-känsla. Skulle vara kul om du vill göra en utmaning jag själv gjort på min blogg, handlar lite om vad man gjorde för tio år sedan, ett år sedan och ens topp 5 i olika kategorier idag. Man gör den såklart så personlig som man själv vill 😊 Ha en bra dag och tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.