Vardagslyx

7 DAYS

Min kollega hade en dålig måndag och mina norrman-skämt, sing-a-long till Craig David-hits och roliga youtube-klipp fungerade bara som en tillfällig boost. Så efter jobbet gick vi bort till St Augustin och tog oss ett glas vin. Oliverna och de goda laxsnittarna var en fin bonus också. Det blev ett bra avslut på den tråkiga måndagen må jag säga. Veckan har bara börjat men helt plötsligt känns det som att den kommer bli ganska bra ändå.

Nu har jag ätit en finfin gourmetmiddag bestående av en citronyogurt, apelsinjuice och knäckemackor med avokado. Jag tror jag stänger ner datorn och lägger mig under täcket faktiskt.

Bonne nuit!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.