Health & Fitness

Strong mind, strong heart

 

Lucie är på väg hit och sedan ska vi iväg till SATS. Hon har bestämt sig för att skaffa ett medlemskap och börja träna regelbundet. Det är så roligt att veta att jag bidragit till att motivera henne men att hon själv tagit initiativet till det. Hon köpte träningskläder och föreslog själv att vi skulle träna. Det tycker jag är strongt av henne. Även fast jag vet att hon går ur sin comfort zone och kände sig lite vilsen första gången hon skulle träna. Dessutom är det kul att ha en till kompis att träna med. 

 

Själv vill jag verkligen fortsätta att träna regelbundet för jag märker hur bra jag mår av det. Inte för att jag behöver gå ner i vikt eller för att jag vill ha en perfekt slimmad kropp, men för att jag vill känna mig smidig, lätt och energisk. Det är en befriande känsla att vara stark både fysiskt och mentalt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.