Vardagslyx

Old fashioned café

 

Jag har haft en så skön start på veckan. Jag kravlade mig ur sängen ungefär 08.20 och gjorde mig ordning snabbast möjligt, sedan tog jag bussen bort till Caroli där jag hade bestämt frukostmöte (det låter väldigt business men det var det inte) med två av mina favoritpersoner – syrran och kusinen. Vi satt där och pratade om lite allt möjligt innan Julia skulle iväg till Köpenhamn och Sophia drog med mig för att köpa MITT favorit-duschdraperi på H&M. Jag ska köpa likadant när lönen trillar in på kontot på torsdag. Själv fyndade jag en ullhatt på rea (surprise!). Den kostade bara fem guldpengar.

 

Nu sitter jag på Kafé Kungsgatan med min dator sedan en dryg timme och har druckit en god cappuccino. Jag ska tvätta klockan två men jag kände liksom inte för att bara gå hem och stanna där resten av dagen, så jag mellanlandade här. Det är så himla fint här med de antika möblerna och miljön som ger en känsla av att sitta på ett konditori från förr i tiden. Jag är nog lite oldie by heart för jag älskar att dricka kaffe ur fina koppar med fat och ogillar moderna coffee shops.

 

Min syster är på väg hem från Köpenhamn och kommer hem till mig sen så vi kan äta lunch ihop sen. Åh vad jag saknat att träffas såhär. Spontant och mitt i veckan. Utan att man måste pussla och boka in i förväg för att vi inte bott i samma stad. Jag är så tacksam över att ha en syster och att hon bor så nära. 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Så mysigt det ser ut! Vet att du bloggat om detta konditori tidigare och jag har ofta tänkt på det när jag varit i Malmö. Nästa gång jag kommer ner hoppas jag verkligen att vi får tillfälle att ses!

  • Christine&OtherSweetStories

    Ja jag med! Jag har ju tänkt att jag ska åka upp till Göteborg, måste bara klaffa med min kompis som jag ska bo hos 😊

  • Ellinor

    SV: Någonting skall vi väl få till 😉 Du är självklart välkommen att sova här också. Hela mars kommer jag troligen att vara ensam hemma om du är sugen på en renodlad tjejhelg 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *