Stockholm,  Travels

Stockholm coming up

Jag bokade nyss in en spontan resa till Stockholm. Efter lite pusslande fram och tillbaka för att hitta en helg som passar så föreslog min kompis Linda att jag skulle komma till dem nästa helg när mannen är bortrest på jobb. Det ska bli så kul att träffa både henne och lilltjejen som hunnit bli drygt ett år gammal. Dessutom behöver jag verkligen jag verkligen lite miljöombyte. Jag behöver resa och uppleva nytt med jämna mellanrum, annars blir jag rastlös och uttråkad. Jag saknar pulsen som jag alltid känner av så fort jag kommer till en storstad. Även om jag inte skulle vilja bo någon annanstans i Sverige än Malmö så är har Stockholm alltid varit lite som mitt andra hem. Det var länge sedan jag var där nu och jag har inte träffat flera av mina vänner där sedan förra sommaren. Tiden går så snabbt och ibland är det som att jag glömmer bort hur länge sedan det faktiskt är sedan jag såg vissa personer som bor på andra orter och i andra länder. Bara det att det nu är 2,5 år sedan jag kom hem från Kapstaden är helt ogreppbart egentligen. Några av mina vänner därifrån har hunnit gifta sig och få barn sedan dess, och andra har flyttat till andra delar av världen. Även om jag inte alltid älskar sociala medier så är det fint att kunna följa varandra lite på det viset.

Planerna att åka till Paris i början på december får alltså läggas på is ett tag. Kanske kan jag åka dit efter nyår i stället för jag vill ju gärna ta mig dit minst två gånger per år men det kändes viktigare att få träffa en av mina närmaste vänner efter så lång tid och dessutom lära känna hennes barn lite grann.

Jag har sittit på Uggla kaffebar ett bra tag nu, men ska på bio om två timmar så jag tänkte traska hem och ta en dusch innan jag ska möta upp mitt sällskap. Måndag känns som en bra biodag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.