Stockholm

Stockholm 2.0

 

Dags att packa för ännu en Stockholmstripp, närmre bestämt den andra detta året. Det blir en ganska kort vistelse men jag har några trevliga saker inplanerade så det kommer säkerligen bli riktigt bra. Bland annat så ska jag ut och äta med ett gäng fina tjejkompisar och åka karuseller på Gröna Lund. Det där senare har jag inte gjort på år och dar. Blir man någonsin för gammal för berg- och dalbanor? Det var för övrigt en retorisk fråga. 

 

Jag ska bara lösa lite logistik kring det hela, men saker och ting har ju en tendens till att lösa sig på ett eller annat sätt. Sedan ska jag försöka att packa smart för en gångs skull. Tyvärr har jag en vana att ta med mig för mycket grejer och det fungerar inte riktigt när man åker bort ett par dagar bara och inte har tid att vänta på incheckat bagage. Vi får se hur bra jag lyckas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.