C'est la vie

Mixing business with pleasure

 

Såhär såg det ut i eftermiddags när jag satt och jobbade som en tok i ett av våra mötesrum. Jag var tvungen att ta en bild för det såg så fint ut med småbåtshamnen i bakgrunden. På vintern är det mindre kul att jobba ute i hamnen, men på sommaren är det helt kanon. Ganska nice dessutom att kunna sola benen samtidigt som man knåpar ihop en presentation, korrekturläser texter och koordinerar kampanjutskick. Hehe.

 

Jag avslutade torsdagen med ett kort träningspass och nu kom jag precis hem. Planen är middag, dusch, dubbelchecka packningen, se ett avsnitt av Orange is the new black och sedan försöka få lite sömn på det. Det senare känner jag att jag lagt lite väl långt ner på prioriteringslistan senaste tiden. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.