C'est la vie

SOLD


Nu är det dessutom dags att börja packa ner mina grejer i lådor för att fylla källarförrådet… Om 2,5 vecka är Paris mitt hem. Igen.

Nu är jag helt slut. Syrran och jag har stått på loppis hela dagen och blivit av med lite prylar(herregud när jag tänker på alla resor jag hade fått för det jag spenderat på onödiga kläder och prylar!). Vad roligt det är att göra någonting sådant. Ännu roligare blir det när man är alldeles övertrött och skrattar åt allt. Man träffar så mycket olika människor också. Vissa är så märkliga och andra är hur fina som helst. 

Tyvärr var stället vi var på inte rätt forum för vi sålde knappt några kläder alls och det var det vi hade mest av. Men vi tjänade ändå några hundralappar var. Det sved dock lite att sälja en i princip full flaska parfym från Gucci för en 50-lapp när en ny kostar 600 spänn(fast okej den jag sålde var fyra år gammal, haha). Och ni vet de som prutar när det redan knappt kostar någonting och ska betala mindre fast man promt säger att priset gäller? Det var nästan komiskt ibland. Synd för dem att jag är en hård förhandlare för varje gång gav de sig, hehe.
 
Vissa saker som är värda lite mer än 20 kr ska jag lägga upp på Tradera i stället. Bl a oanvända skor och andra felköp. Så håll utkik i dagarna!
 

0

0 kommentarer

  • Karin

    Ja, ibland mår man nästan lite dåligt när man inser hur mycket pengar man gjort av med på något så onödigt som KLÄDER. Varför lär man sig aldrig!? men det är svårt när man står där framför plagget som är "såååå jag", haha. Man bara MÅSTE ha det!

  • Ulrika

    Tradera är kanon att sälja grejer på. Jag sparade ihop till min första Louis Vuitton väska genom att sälja alla felköp där:) vet att du inte gillar LV men du kan ju ha som mål att spara till en resa! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.