Tankar & Funderingar

Smart ass


One sexy and smart french guy

Jag sitter här med papper utspritt över hela sängen. Det känns ganska okej för nu sitter ganska mycket på plats. Så vi får hoppas att det jag kan kommer på tentan!

Jag pratade med Christophe innan som förklarade lite om olika saker som jag inte riktigt hade full koll på ännu. Alltså den här människan har gått en ingenjörsutbildning, business school, kurser i marknadsföring, finans, försäljning etc etc… i Sverige skulle han typ vara överutbildad. Men tror ni jag är stolt eller? Som fan! Tänk att jag har en pojkvän som är superdupersmart. Intelligens är bland det sexigaste som finns. Eller vad säger ni?

Själv tycker han att jag är lat och borde ”ta fram min intelligens” mer. Jag kan nog hålla med där. I stället för att visa det jag kan så blir jag osäker och okoncentrerad. Det är så roligt när man väl ger manken till och skiter i alla saker som distraherar(datorn, jämförelser med andra, problem i livet), och sen lär sig en massa som man kan använda.

Så nu ska jag plugga en stund till och sen lägga mig på kudden och drömma om min smarta karl 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.