C'est la vie

Sleepless in Paris

Eftersom jag nu smittat pojkvännen så har han legat och hostat hela natten. Jag har sovit från och till så jag gissar att jag har mörka ringar under ögonen. Nu på morgonen har jag knappt sovit alls. När jag legat vaken mer än en timme så gav jag upp strax efter halv sju och gick upp ur sängen i stället. Jag har kollat på hollywoodfruarna och ätit frukost. Jag tänkte jobba lite ett par timmar och sen vila en stund innan lunch i stället.

Igår träffade jag min vän Precious för en kaffe vid Square des Batignolles. De flesta boulangerier har inte någon uteservering så det är mysigt när man hittar ett sådant. Just detta stället är ett av mina favoriter.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.