Shopping

Italienska under i Paris

I Paris öppnar alltid någonting nytt. Marks & Spencer kommer till exempel tillbaka till Frankrike och öppnar butik på Champs Elysées i slutet av året och snart öppnar den italienska underklädeskedjan Intimissimi på rue de Rivoli beläget mellan Châtelet och Hôtel de Ville. När jag var i Rom i juli för två år sedan gick jag in i deras butiker hela tiden. De har riktigt fina underkläder i bra kvalitet så jag ser framemot när de öppnar i Paris. När det blir vet jag inte men jag gissar att det kommer vara up and running inom en månad.

Det är faktiskt någonting jag saknar i Sverige, fler underklädesbutiker. Där ligger de latinska länderna i överläge. Det finns minst 5 kedjor i Paris som endast säljer underkläder, badkläder och pyjamas/nattlinnen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.