Italienska under i Paris

I Paris öppnar alltid någonting nytt. Marks & Spencer kommer till exempel tillbaka till Frankrike och öppnar butik på Champs Elysées i slutet av året och snart öppnar den italienska underklädeskedjan Intimissimi på rue de Rivoli beläget mellan Châtelet och Hôtel de Ville. När jag var i Rom i juli för två år sedan gick jag in i deras butiker hela tiden. De har riktigt fina underkläder i bra kvalitet så jag ser framemot när de öppnar i Paris. När det blir vet jag inte men jag gissar att det kommer vara up and running inom en månad.

Det är faktiskt någonting jag saknar i Sverige, fler underklädesbutiker. Där ligger de latinska länderna i överläge. Det finns minst 5 kedjor i Paris som endast säljer underkläder, badkläder och pyjamas/nattlinnen.

0 reaktioner på ”Italienska under i Paris”

  1. hej har frågestund på min blogg och om ni ställer en eller fler frågor kommer jag länka er när frågestunden är slut och jag ska svara på frågorna.gå bara in på kategorin om bloggen.förlåt om du inte gillar såna här kommentarer.

  2. Vad kul med nya butiker! Jaha, då M&S har funnits i Frankrike innan? Förresten, har du varit på Abercrobie and Fitch på Champs Elysées? Galet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen