C'est la vie

Sjuk… igen.

Jaha, så blev jag sjuk igen. Såklart. Förkylningen slog till som en käftsmäll igår kväll och sedan dess har jag avverkat en hel toarulle till förmån för snorflödet (jag ber om ursäkt för den bildliga beskrivningen men det är lika bra att säga som det är). Det var ju i och för sig nästan väntat efter att ha varit ute och ränt på stan i helgen. Jag är inte så bra på att bara vara sjuk och stanna hemma men så blir det när immunförsvaret för det mesta gör att jag duckar för förkylningar. Egentligen undrar jag om mitt immunförsvar faktiskt blivit sämre med åren för när jag var yngre så kunde det ibland dröja flera år mellan sjukdomsperioderna. Nu tycker jag att jag blir sjuk 2-3 gånger om året. Finns det någon forskning på det tro? Mest av allt är det nog för att kroppen redan hade brist på vita blodkroppar och sedan hostade en ettåring mig i ansiktet. Då var det kört, igen.

Jag hade en klipptid idag men fick avboka den, likaså träffen med min kompis Isabelle som skulle ha ägt rum ikväll. Måndagen har i stället tillbringats i sängen med följande aktiviteter: äta mat, dricka vatten, äta min sista Djungelvrål-klubba, relations-råda en vän med sambotrubbel, se på film, läsa bloggar och känna lite tacksamhet över att slippa vara ute i blåsten. Nu ska jag värma upp en skål färdigsoppa som jag lyckligtvis köpte två av för ett par veckor sedan och rosta ett par mackor, sedan fortsätta mitt filmmaraton medan jag dricker ingefärste med hopp om att snart bli frisk.

Kan inte ni snälla, gulliga människor tipsa om trevliga saker att underhålla sig med när man är sjuk? En spännande film? Personliga och genuina bloggar? Intressanta artiklar? Låtar man blir glad av? Roliga klipp? Pretty please!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.