C'est la vie

Sick

 

Min helg började inte riktigt som jag hade tänkt. Jag blev magsjuk igår kväll och det höll i sig även i natt. Jag ska inte dela med mig av några detaljer, men jag kan ju säga att jag satt kallsvettig på toaletten och grät för att jag var så dålig. Tack och lov verkar det som att min kropp gjort sig av med allt det dåliga för – *peppar peppar* – ingenting har kommit upp på nästan tolv timmar och jag har kunnat äta lite mat. Jag tror att det kan ha varit på grund av stress i kombination med någonting jag ätit, för hade det varit maginfluensa så hade det nog inte gått över så snabbt. Men fy fan, jag har värsta spyfobin så det var hemskt. Dessutom har jag knappt sovit något i natt och på grund av vätskebrist så fick jag huvudvärk som inte vill ge med sig. 

 

Världens bästa Stina var förbi innan med blåbärssoppa, yogurt och halstabeltter (alltså den där magsyran förstörde min hals helt och hållet) tidigare. En påse Gott & Blandat hade hon även lagt ner i påsen. Så himla snällt!

 

Nu ska jag fortsätta att vila. Jag kikar in igen när jag har lite mer energi.

 

0 kommentarer

  • Anna-Sarah

    Å stackare krya på dig skönt att det gick åt rätt håll snabbt! Jag fick också något konstigt med magen i veckan så jag satt o grinade. Hemskt när kroppen är ur balans. Minns när jag fick Ekoli i Frankrike sommaren 2014, det var grina på toa i 14 dagar i sträck trodde jag skulle gå under.

  • Christine&OtherSweetStories

    Usch fy! Stackare!! Det jag hade är ju ingenting i jämförelse med det du hade. Jag förstår att du grinade på toaletten..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.