C'est la vie

Ser du månen som speglar sig i vattnet där borta?

 

Ibland är himlen lite extra vacker denna tiden på året. Som på den översta bilden med den fantastiska fullmånen som speglar sig i vattnet. Den tog jag i början av veckan från tågstationen Nyhavn i Köpenhamn, vilket är en liten bit från vårt kontor. Nedre fotot föreställer Malmös kanal och är även den från tidigare i veckan. Jag ser nu att den är lite sned, haha. Men vackra färger va? Som de flesta gånger så var det ju såklart ännu finare i verkligheten. Jag är lite nördig ibland med sådant för jag tycker att det är så fint att jag liksom måste stanna upp och ”njuta” av stunden. Egentligen borde man ju njuta mer UTAN att för den delen ta kort på det. 

 

Jag har spenderat eftermiddagen med att tvätta, städa, agerat städslav hemma hos Van, bestämt mig för att skicka iväg en inbjudan till min födelsedagsfest och boka in en massa saker en måndagskväll. Det senare är lite av en big no-no för mig. På måndagar lever jag knappt, men så kan det ju vara bra att börja veckan med någonting annat än metro, boulot, dodo. Efter en dusch och typ tre omgångar shampoo fick jag bort röklukten och all hårspray ur håret. Nu sitter jag här i en renbäddad säng (älskar känslan av nyduschad i rena lakan) och har precis gjort lite frilansjobb, men jag måste snart sova för jag har ett möte tidigt i morgon. Jag måste bara se Solsidan innan jag somnar. Det är typ det enda vettiga som går på svensk TV.

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vackert! Du är så duktig på att fånga de där magiska ögonblicken med kameran. På tal om Köpenhamn. Har du koll på hotell och sådant där? Funderar på en weekend någon gång nu i november/december inkl. julmarknad på Tivoli samt lite shopping och botanisering i alla roliga butiker (har hört att Tomten bara är ett påhitt så får fixa mina julklappar själv 😉) Kram

  • Christine&OtherSweetStories

    Tack söta du! Är dålig på hotell i Köpenhamn, vet faktiskt inte alls! Men om du hittar några på hotels.com och skickar till mig via mail så kan jag säga om de ligger bra till eller ej. Alltså om området är fint och centralt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.