Shops in Paris

Boutique parisienne

 

Jag tänkte att jag skulle tipsa om en butik i Paris som jag gillar, nämligen ILVA. Låt inte namnet lura er för den har ingenting med möbler att göra, utan det är en klädesbutik med det senaste i vad som kallas la mode française. Här hittar du alltifrån söta parisiska klänningar till accessoarer och trendiga jackor. Mycket marinblått, svart och mönster. Väldigt franskt, enligt min åsikt. Jag har inte köpt någonting där själv men varje gång jag går in där så får jag lust att prova allt i hela affären. Prisnivån ligger i ungefär samma klass som MQ, kanske något högre.

 

Det finns två butiker, vad jag vet, som ligger på 19 rue Commerce (Paris 15e) och 2 avenue Ternes (Paris 17e). 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.