Music & Culture

Semesterläsning

Jag köpte en hel drös med böcker lagom till sommarledigheten. Den översta håller jag på att läsa nu och är faktiskt snart klar med. Sjusiffrigt är en deckare skriven av en tjej som jobbat 15 år som polis Malmö, och handlingen utspelar sig i även här. Såklart blir det extra spännande att läsa en bok som beskriver platser i min egen hemstad. Hittills har den varit en riktig bladvändare men jag återkommer med full rapport när jag läst ut den. Det roliga är att i söndags när jag träffade min kompis Louise så visade det sig att hon läser exakt samma bok just nu. Utan att hon vet om det så tävlar vi om vem som läser ut den först.

Sönngåtan har jag hört gott om så den får det kanske bli härnäst. Störst av allt har varit så hypad att jag inte kände för att läsa den men så kostade den bara 30 kr på Willy’s och då kunde jag inte låta bli. Handboken för singlar verkar lite rolig också.
Jag höll på att läsa Den lilla bokhandeln i Paris i en halv evighet, men den var så himla seg med alla femtioelva sidor av filosofiska kärleksbrev och karaktärer jag inte orkade hålla reda på så den gav jag upp. Jag kanske läser klart den en annan gång men just nu behöver jag någonting gripande, inte sövande och förvirrande.

Har du läst någon av dessa böcker ovan? Vad tyckte du i så fall?
Kanske har du något eget boktips? Det vore kul om vi fick lite sådana här i kommentarsfältet! Så får vi alla tips på böcker att läsa i sommar. Win win!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.