Things I like

Scary movie


Scary!!!


Deras hemmagjorda yogurt smakade fil, äggen var kalla och kalkonskinkan smakade inte gott alls. Juicen man hade att välja mellan var utspädd multivitamin från Lidl eller… ja det var det enda…


Sanna blev pigg efter en kaffe 🙂


Gud vilken mysig kväll igår. Sophia och Sanna hade gjort quesadillas som vi mumsade i oss. Supergott! Även Sannas kompis Sabina var där men hon skulle på fest och vi andra tre satte på oss mjukisbyxor för att se på en läskig film. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för The Strangers. Haha jag och Sanna satt och hade en liten glipa bara för typ texten eller det högra hörnet längst upp nästan hela filmen! Jag klarar egentligen inte sådant och skiter typ på mig bara jag ser en vanlig spännande thriller. Men Joakim var på fest i Hässleholm så vi sov båda över där. Skulle jag cyklat hem sen så skulle jag ALDRIG gå med på att se en sådan film.

För er som gillar sådana filmer så kan jag rekomendera denna, för den var faktiskt ganska bra. Om jag ska gå efter det lilla jag såg 😉
Kvällen blev ganska trevlig förutom att Sophia började skylla sina fisar på min camembert jag hade med mig. Eller så var det osten som fes…? Det är ju hennes ord mot ostens så vi lär aldrig få reda på sanningen.

I morse blev det frukost på Mormors bageri innan Sophia skulle jobba, men dit går jag inte igen säger jag bara för det var inte värt 55 kr! Jag har aldrig riktigt gillat det stället och nu var det nog sista gången jag gick dit.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.