Travels

Packat & Klart


Ena halvan av väskan, haha!

Efter att duktigt ha lagt alla potentiella Paris-outfits på sängen så har nu det viktigaste packats ner i resväskan. Det fick bli resväskan i storlek large i brist på en mellanstor väska. Men, då har jag utrymme för shopping i London, hehe.
Pratade nyss med älsklingen. Han har lärt sig lite svenska fraser. Haha, jag dör av skratt vissa gånger! Men det är SÅ gulligt. J’adore! Och när han sa ”jag älskar dig” på den sötaste brytningen så kände jag en varm ström från hjärtat. Nu saknar jag honom så jag håller på att brista!

Min kväll var föresten himla mysig må jag säga. Jag och Emma tog en långfika på Lilla Torg. Och då menar jag verkligen långfika, efter tre timmar kom vi på att klockan var åtta och att vi nog behövde åka hemåt. Men det var trevligt så tiden bara flög iväg. Jag uppskattar verkligen att även om man inte träffar vissa vänner på länge, så finns de ändå kvar där på avstånd. Fast Nu får vi försöka ses oftare än en gång i halvåret tycker jag Emma! 😉

Klockan snart tolv och jag ska upp till skolan om 7,5 timme. Så. Himla. Pepp. Är. Jag…. Inte.

0 kommentarer

  • Anna

    Får mig att tänka på när min dåvarande pojkvän gick på Centre Culturel Suédois för att lära sig svenska. "Han lyssnar på Bros" blev "Il écoute de la brosse". Jag skrattar så jag gråter vid blotta minnet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.