Things I like

Du vin français

Jag har städat hela eftermiddagen och nu luktar till och med golven Ajax med blomdoft. Not bad huh? Fast jag kom på nu att jag glömt städa på toaletten, haha! Men men, bättre än inget alls.

Efter en dusch och ansiktsmask känner jag mig pigg och nöjd. Jag ska ta och åka hem till Sophia nu för en trevlig kväll med henne och Sanna. Tydligen hade Joakims föräldrar varit i Frankrike och de hade fått franskt vin. FRÅN Frankrike. Hon tyckte iafl att vi skulle dela på den flaskan. Undrar om det är något av mina favoriter? Detta ska bli spännande! Eftersom att jag har magkatarr så får det dock bara bli en sipp eller två.
Gud så jag saknar riktigt gott vin. Nästa vecka ska jag gå och köpa mig ett gott vin på Nicolas, hehe.

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.