Fun stuff

Saturday night at T.G.I. Friday’s


T.G.I. Friday’s kommer från USA och finns även i Stockholm. Dyrt men populärt, uppenbarligen. Stället fylldes snabbt upp vid elva-snåret.


Jag, Annica, Camilla och Mackan


”Vad konstnärligt”, sa Emma när jag tog denna bilden, haha!


Daniel till vänster. En sån där go kille som alltid är glad och lite finurlig 😉


Fina Emmazing

Trots att jag inte riktigt var på humör igår kväll så åkte jag ändå in till T.G.I. Friday’s och mötte upp ett glatt gäng. Även om deras drinklista lockade så höll jag mig till vatten. Alltså en nykter och billig kväll, hehe. Mina hundralappar låg kvar i plånboken när jag cyklade hem runt halv ett och det får man ju ändå vara lite stolt över 😉

Jag har faktiskt aldrig varit på T.G.I. Friday’s och jag går gärna dit igen en annan gång när jag inte har huvudvärk och utgifterna inte tar över hela mitt konto. Jag och Annica satt och dreglade länge över deras drinklista!
Det var trots allt en trevlig kväll och det är alltid lika roligt att träffa vänner man inte så ofta stöter på.

Nu ska jag faktiskt cykla till gymmet. Vi får se om huvudvärken kanske släpper med hjälp av lite motion. Hoppas! Det börjar bli tröttsamt nu när inte ens värktabletterna hjälpt. Måste skynda mig så jag hinner hem igen innan Gossip Girl, hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.