C'est la vie

Flowers from above


Sophia och Joakim gav mig en fin orkidée. Den är min bebis nu, jag vakar över den var dag.


Buketten jag fick av Stina, Tobbe och Sandra är inte lika fin nu som när denna bilden togs för en vecka sen, men de har hållt sig ganska bra ändå.

Idag vaknade jag mitt i en dröm av att Sophia ringde. Efter att ha avhandlat våra drömmar inatt(det är lite vår grej att berätta vad vi drömt, har gjort det sen vi var små) så sov jag lite till. Jag har haft huvudvärk sen igår kväll så jag kände att jag behövde sova lite till. Slutade med att jag inte riktigt orkade komma upp i sängen förrän runt midi(kl 12 på franska). Det var bara så skönt där i min underbara säng och under det härliga duntäcket. Jag älskar min säng! Det jag absolut INTE saknar i Paris är Christophe’s hårda säng. Usch mina axlar går ur led när jag sover där, haha! 

Jag lyssnar på Spotify och försöker få upp mitt humör genom bra musik. Jag vet inte om jag sagt det innan, men man märker ganska bra på mig när jag mår bra och känner mig lycklig. Då sjunger jag jämt. På stan, i skolan, på jobbet, hemma, på gatan… överallt. Sen jag kom hem från Paris så sjunger jag typ aldrig. Höstdepp javisst.

Nu ska jag diska och städa lite. Dammråttorna ska dammsugas upp och speglarna putsas. Time to get this place tidy! Mina blommor som jag fick i födelsedagspresent förtjänar annat än att stå i det här kaoset.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vad är det egentligen med Frankrike och hårda sängar…Å andra sidan verkar de vara dåliga på det där med ergonomi över lag.

    Med mig är allt bara bra. Ytterligare en vecka har sprungit iväg, men jag har försökt att inte stressa upp allt för mycket över skolan utan istället njuta av staden och den sista tiden här.

    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.