Things I like

Bakad med kärlek


Denna finns inte längre bland oss utan ligger i min mage…

Jag är hopplös. Skulle koka ris innan till matlåda i morgon och medans det kokade så skulle jag bara sitta i några minuter och äta min middag. Tror ni inte jag glömmer bort riset? Aah, jag blir så trött på mig själv! Helt jäkla bränt, haha! Nu kokar jag nytt och har satt en timer så jag inte ska glömma. Jag är en sådan som sällan lagar mat med hjälp av äggklocka eller mått, men eftersom att jag har guldfiskminne så blir jag ju så illa tvungen.

Föresten så har jag precis smällt i mig den här hemgjorda cupcaken. Jag fick den av en vän med en lapp där det stod ”förlåt”. En bagatell egentligen, men med nära vänner måste man kunna säga ifrån när man blir besviken och de som är stora nog att kunna be om ursäkt är de som man vet att man borde hålla hårt i hela livet. Jag tyckte det var bland det finaste någon gjort faktiskt. Bakad med kärlek kan man kanske säga.
Tack min vän, älskar dig det vet du!

Och det var den godaste muffinsen jag ätit. Någonsin! Jag sitter här och önskar att jag hade 5 till på lager. Tur att jag tränade innan 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.