Okategoriserade

Insomnia

Fy vilken natt jag haft. Total insomnia. Jag somnade vid fem i morse. Dessutom drömde jag nu precis på morgonen att jag skulle flyga till Paris och att jag missade flyget, vilket är i princip det enda jag ser framemot just nu. Ni kanske förstår vilken ångest jag kände den första sekunden när jag vaknade innan jag kom på att det var en dröm.
Pga det så stängde jag av alarmet omedvetet och vaknade för en dryg halvtimme sen. Helt groggy. Jag kände mig alldeles yr av utmattning när jag gick in i köket. Svettades och mådde illa. Kändes som att jag skulle svimma!

Min insomnia beror nog på att jag inte riktigt trivs med tillvaron just nu. Det är ett ständigt tryck för bröstet av olika anledningar som jag inte vill gå in på. Det är en sak att vara personlig i bloggen och en helt annan att vara privat. Särskilt när man har ganska många som läser varje dag och ca 70 % som man inte vet vilka de är…
Men bara så ni vet att ni inte behöver lämna några elaka kommentarer, om ni nu tänkt det. Jag kommer antingen bita tillbaka som en bitch eller börja lipa.

Jag har ätit en tallrik gröt, så jag känner mig lite bättre. Men jag tror jag skippar morgonens föreläsning. Jag ska vila lite och se om jag orkar mig iväg i eftermiddag. Annars får det bli hemmaplugg och annat fix och trix. Jag behöver ta tag i lite saker jag skjutit upp ett tag!

Ps, med blogg.se kan man nu förinställa inläggen, så jag förberedde två stycken igår kväll som kommer senare idag. Rätt så bra va? 🙂

0 kommentarer

 • Karin

  toppenmysig helg:) och lyxig
  jo fast vi solar ju inte såå mkt här heller.. menar man blir ju inte så brun hehe inte som när man åker på semester, kan ligga en hel dag utan solskydd men ändå rätt blek:p är nåt smogg/skit i luften här i bangla haha, men ändå älskar ju värmen så!:))
  hoppas du har en fin måndag:)
  kram

 • Ellinor

  Usch, låter inget vidare det där.
  Sviterna från en jobbig natt sitter ofta i länge. Jag hoppas dock att du snart känner dig bättre igen.
  Trots att det är svårt, får du försöka fokusera på det som är bra (och allt det underbara som komma skall). Det är inte lång tid kvar tills dess att du landar i Paris, vilket jag tror är en av de sakerna du längtar allra mest efter nu.
  Kämpa på tjejen!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.