C'est la vie

Såhär efter jul

Jag har haft en riktigt fin jul med min närmsta familj. Precis så som jag vill ha det. Det blev ingen vit jul men som Malmöbo är snö på julafton ingenting man förväntar sig. Man tar det för vad det är med andra ord. När vi var ute en sväng i lördags lyste i alla fall solen. Jag har några fina bilder från helgen så de kommer jag bjuda på i dagarna. På lördag är det nyårsafton och till skillnad från förra året har jag och Christophe faktiskt gjort planer för kvällen. Det blir middag och fest med vänner och jag planerar att slå klackarna i taket och skaka rumpan.

Frågan är nu bara: Måste jag köpa en ny klänning? Stress!?

0 kommentarer

  • Charlotta

    För 16 bår sedan lämnade jag Sverige för att fira nyår i Paris. På flygplatsen såg jag en svensk tjej som reste ensam. Vi sa hej då till varandra på flygplatsen där våra respektive franska pojkvänner mötte oss. Vi visste inte vad vi hette eller vilka vi var. Vi hade inte pratat als men sa ändå hej då. Två månader senare hamnade vi intill varandra på Sorbonne. Världen är så liten. Vi blev nära vänner och trots att vi flyttade över världen (jag) och hon flög kors och tvärs som flygvärdinna höll vi kontakten. Att resa är att uppleva och runt varje hörn väntar nya äventyr. Angående fransk byråkrati är den inte så krånglig som man tror. Man väljer en manlig anställd, ler stort och ber om hjälp så ordnar sig det mesta. Kanske inte alltid så roligt men när det faktiskt fungerar och man sparar timmar så är det helt ok. Bon voyage, bonne année et surtout bonne chance!

  • Christine Svarar

    Charlotta: Du har så rätt i det du skriver, så mycket händer när man vågar sig ut i världen. Man får så mycket insikt både i andra och sig själv, för att inte tala om alla erfarenheter.
    Tack för din kommentar, den gjorde mig glad.
    Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.