Fun stuff

Rom, Salsa, Top Gun och dyr utsikt över Paris

 

 

Igår var en typisk eftermiddag och kväll då man borde ha kameran med dig i väskan. Vilket jag såklart hade, som vanligt. Tyvärr var jag dum nog att glömma minneskortet i datorn.

 

För att summera det så började det med att jag träffade Lasse för en fika på takterassen på Galeries LaFayette. Betalar man 6 euro för en kaffe (eller som Lasse sa, man betalar 5 euro för utsikten och 1 euro för kaffet) förväntar man sig lite service. Det fick vi inte utan det slutade med att vi bara gick för vi blev så förbannade. Det fick bli Starbucks i stället.

 

På kvällen bjöd han mig och sina två vänner Javier och Vicky på middag i sin lägenhet som ligger på 5 minuters gångavstånd till Louvren. Jag skrattade så mycket hela kvällen, det var verkligen grymt kul. Vi åt god indisk kycklinggryta, dansade salsa (Javier är från Sydamerika och dansar ju såklart som en riktig latinokung), lyssnadebra latinomusik, jämförde antal gånger vi sett Titanic och drack rom&cola. Själv drack jag bara cola hela kvällen men hade nog roligast av oss fyra, haha! Kvällen slutade med att vi satt och skrattade (de undrade om jag hade spetsat mitt te, men vadå, man kan väl ha roligt utan alkohol? ;)) åt klyshorna och Val Kilmers frissa i Top Gun innan jag tog sista metron hem. Bra kväll!

 

Mina söndagsplaner är städning och brunch med Natalie.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.