Beauty

New Facial Cream

 

 

Eftersom jag var så duktig och gick till jobbet igår fastän jag var lite sjuk (det är ju alltid bra att hitta på en bra ursäkt), piggade jag upp mig med att köpa någonting roligt på vägen hem. I detta fallet en ny ansiktskräm eftersom den gamla var slut. Sedan jag var i tonåren har jag lagt lite extra pengar på ansiktsvård och Lancôme har alltid varit ett av mina favoritmärken. Hydra Zen Neurocalm med SPF 30 har jag haft ett par år nu och jag tycker den är kanon. Den kostar ju en del men jag fick 20 % rabatt på Sephora, hehe.

 

 
0

0 kommentarer

  • natalie

    Hej, och tack för din underbara blogg! =) Jag ska åka till paris nu på fredag och vara där en vecka. Jag ska bo med mitt ressällskap i en lgh och tänkte husera lite själv med frukost osv (för att spara pengar). Tyvärr är jag mjölkproteinallergiker och här i Sverige dricker jag därför havredryck (havremjölk). jag undrar om detta finns att köpa i paris? En annan sak; har du något bra tips på fik/restauranger i Marais 4e så mottages det tacksamt! <3 mvh natalie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.