Paris

Dagsfärskt

 

 

Jag har fortfarande inte helt lärt mig hur min kamera fungerar och hur bilderna blir som bäst, så jag tror jag ska ta mig tid att lära mig alla funktioner nu i veckan. Men här kommer några Paris-bilder från idag.

 

1. Fantastisk byggnad vid Villiers.

2. Parken Clichy-Batignolles.

3. Natalie som sniffar på blommor.

4. Ett brudpar i Parc Monceau.

5. Champs Elysées i kvällssolen.

 

Söndagen började med en 2-timmarsbrunch i solen (det var lite molnigt ibland men ändå skönt på uteserveringen) och sedan tog vi en lång promenad i 17:e hela vägen ner till Champs Elysées. Där skildes vi åt och jag tog en lite shoppingtur. Jag var inne på flera butiker men kom till slut hem med en myströja från GAP. Den har jag på mig nu och tänkte kolla lite på någon serie innan jag går och lägger mig. Det bästa med denna söndagen är att det är två helger här nästa vecka. Onsdag och torsdag är röda dagar i Frankrike. Det negativa med det är att jag ska klämma in fem dagars jobb på tre arbetsdagar, men det får gå!

 

Hur har er helg varit då? Berätta!

 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Tycker att du lyckas riktigt bra även med nya kameran, men så har du också en fantastisk förmåga när det kommer till fotografering. Låter som en riktigt fin dag och helg i stort. Även jag har haft en helt fantastisk sådan. Perfekt och magisk på alla sätt och vis. Känns som om jag sagt det väldigt ofta de senaste veckorna, men denna helg har nog verkligen varit den ABSOLUT BÄSTA på länge! Kram PS! Verkar vara något konstigt med .blogg-bloggar och Bloglovin då dessa in uppdateras i nyhetsflödet? Har missat både dina och en del andras senaste uppdateringar 😟

  • Christine&Paris

    Tack, vad gullig du är 😊 Härligt att du hade en fin helg! Hoppas du får en lika härlig vecka! Vad konstigt att det är så..? Ska maila blogg.se och se vad det kan vara..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.