Italy

Rom igen


Den beromda Fonteni di Trevi.


Moi et mon chapeu.


En av manga mysiga grander i Rom.


Piazza Navona ar ett hett turiststalle. Manga restaranger och ar tydligen populrt pa kvallen.


Dar at jag lunch idag. Tomat och basilicamacka ar populart som foratt. Och gott! 😉


Vad gor man nar man turistar utan sallskap och vill ha ett kort pa sig sjalv? Fragar en framling om hjalp. Man blir bra pa sadant nar man aker ivag sa har. Nyttig livserfarenhet. 🙂


Igar fick jag den har blusen av Marie’s mamma Christine. Det gar en massa Senegalare och Maroccaner pa piaggan och saljer klader, smycken, handdukar och annat. Hon propsade pa att hon skulle bjuda mig pa den. Gulligt va? Mer en strandblus, men funkar sahar med.
Skarpet kopte jag forra veckan har i Rom. Fran Zara pa rea. 8 euro. Kap va?

Hej igen!

Livet fortsatter har i Italien. Barnen har borjat bli enklare och enklare och vi borjar ha ganska kul ihop. Det ar fortfarande svart ibland, men de borjar forlita sig pa mig och respektera mig.
Marie’ otrevliga syster Juliette och hennes skitungar till barn som var har forra veckan har akt hem. Good riddance kan jag ju saga. Istallet har hennes andra syster Lourde, hennes 13-ariga(otroligt sympatiska och gulliga) dotter Inez och mormodern kommit for att stanna i 2 veckor. De bor pa hotell men ar med oss pa dagarna och ater middag med oss. Lourde ar hur trevlig som helst och Marie’s mamma Christine bodde vi ju hos i Provence, hon ar urgullig. Sa det ar inga problem alls.

Jag har blivit stungen av en geting, fatt soleksem pa armarna och lyckas aldrig bli brun pa smalbenen. Det ar ungefar mina problem just nu. Det forsta ar snart ok, var svulllen som fan i 4 dagar(smatt allergisk kanske?). Det andra vettifan… hur gor man? Har provat femtioelva salvor som Marie gett mig och har solskyddfaktor 50 pa armarna sa mina hander och axlar ar nu fem nyanser brunare an underarmarna. Benen far jag val jobba pa. Det ar nagra veckors solande kvar haha! 😉

Jag ar jattedalig pa att komma ihag att fota under dagarna, har tagit med kameran till playan flera ganger men kommer aldrig ihag att anvanda den, haha! Ska battra mig sa ni far lite bilder fran min ”vardag”.

Nu orkar jag inte sitta har mer, har skrivit 5 mail varav tva var langa som Svealand sa jag ar trott som bara den. Maste ut och kopa mig en glass! ;-P
Skulle foresten till Vaticanen idag, men fick inte komma in for att jag hade for kort kjol. haha! Snopet or what? Aja, far ta tights nasta gang istallet. 😛

Vill bara halsa till syrran, mamsen, brorsan och pappa och Ewa att allt ar mycket battre. No worries my loves. Alskar er multo grande! Snart finns det internet och telefon i huset, sa jag ska ge er numret!

Puss och kram!

0 kommentarer

 • Stina

  Den där joghurten med kokos verkar hur god somhelst!! uhm va fan, de finns inget liknande i Sverige eller hur? Lovar att jag kan känna msaken på tungan!!! Vill ha! Åh doll de verkar så mysigt!! Om jag vinner på lotto eller om de gör fel med min lön så jag får de dubbla så kommer jag å hälsar på ^^ Mohahah 😃 Bisous!

 • Christine

  stina: Äääälskling! I miss you so much! :-/ Kom hit för jag har Stina-abstinens! 😋
  Ja den är himelsk den yogurten, jag ska ta med lite till Sverige sen till dig, hihi!

  Mucho bisous!

 • Linda

  Åh vilka underbara bilder! Sitter och drömmer mig bort till Rom… Så fantastisk stad! Älskar Piazza Navona och vilken härlig cappuccino man kunde dricka där, mums! 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.