Italy

It’s freaking hot!


Kopte en hatt for att skydda harbotten. Fin va? 🙂 Vatikanen i bakgrunden.

Jisses vilken hetta! Just nu sitter jag pa ett internetcafé i Rom. Fick ga runt i den 40-gradiga varmen i typ en halvtimme for att hitta ett internetcafé. Har en dag for mig sjalv i Rom varje vecka. Sa javla skont! Har shoppat, akt sightseeingbuss(jakla waist of money… for varmt och for langsamt) och sett Vatikanen. Men jag tar insidan en annan dag. Colosseum ocksa.

Rom ar val sadar om jag ska vara arlig. Smutsigt, rorigt och ganska trakigt. Vi bor mitt ute i ingenstans. Huset ar ganska charmigt men det ar trist att man inte kan ta sig nagonstans, och jag kanner mig isolerad och saknar Paris och att umgas med mina vanner. 5 veckor ar lite for lang tid att spendera i No-mansland. Asch, ska inte klaga… finns de som har det varre. Jag far ju faktiskt ligga pa playan och sola samtidigt som jag "jobbar". Hehe.
Och jag alskar den italienska maten och alla biscottis! Mums!

Det finns inget internet i huset vi bor i, sa det blir veckouppdateringar fran och med nu. Det verkar som att de ska installera men det blir sant man betalar for per minut… sa isfl blir det kanske att jag kan snabbt kolla mail och skriva nat inlagg.

Hur ar det i Sverige? Tell me! Orkar inte kolla Aftonbladet och alla bloggar nu, har redan suttit lange och forsokt fa in bilder och mailat. Maste snart aka tillbaka till Capalbio.

Och till mina alsklingar hemma. Ar allt bra? I miss you like crazy! Ni vet vilka ni ar. 😉

Puss pa er!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.