Italy

En update

Lite strandbilder. Så här ser det ut på den stranden vi är på, den som kostar pengar. Det är här den rika smeten glassar.
Fint va? Häromdagen byggde vi sandslott. 🙂
Annars är det bra, det är mest stranden och ibland är vi här på hotellet med systern och Inez och badar i poolen. Jag gillar verkligen Inez och Lourde, de är så gulliga människor. Och barnen och jag börjar komma närmre varandra. Det enda som är jobbigt ibland är språket. När man inte kan uttrycka sig som man vill, och inte förstår. Men det går bättre, jag pratar bättre och bättre.

Nu är jag på hotellet där Marie’s mamma och syster bor. De har gratis WiFi, så jag kan sitta här och surfa. Pratar med min älsking Sophia på Skype. Underbart att höra rösten av en av mina nära!

På måndag blir det Rom igen, då ska jag inte ta kjol, haha! Måste ju hinna med Vatikanen. Colosseum också tänkte jag. Skönt med den där dagen för mig själv, jag behöver verkligen det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.