Movies & TV

PretentiösFilmsnack: Popcorn!

Vad har jag gjort idag då? I eftermiddags var jag i parken med mamma, Julia och Emelie. Vi fixade lite mackor och satte oss sen och njöt av en (någorlunda) solig dag. Sen gick vi en repa på Entré, och jag borde få en guldstjärna i självdiciplin, för jag köpte inte ett jota. Duktigt va? Sophia kom och mötte upp oss sen så drog vi två hem till mig och åt middag. Vi slängde ihop en pasta carbonara som blev väldans god. Efter en jäkla massa youtube-surfande och femtioelva samtal hit och dit med syrran för att bestämma en film, så gick jag med på att se Låt den rätte komma in.

Och helt ärligt… var alla recensenter som hyllat den höga på hasch när de såg filmen? Jag tyckte bara den var pretentiös och löjlig. Visst, den var inte helkass… men inte särskilt bra heller. Efter att ha sett Twilight så var denna bara fruktansvärt komisk. Typisk svensk film som ska vara sådär konstnärlig och "naken".
Nej denna var inte för mig. Och sista scenen var ju bara lite för mycket over the top.

Men det var en trevlig och mysig kväll iafl. Med en hel del skratt och torra skämt. Sophia och jag har uttökat vår skämt-ordlista med ännu fler repliker som bara vi tycker är roliga. Men visst är allt roligt när man är övertrött? Särskilt när man heter Sophia och Christine. ;-P

Nu gick de hem för ett tag sedan och jag ska äta lite yogurt och se de sista 10 minuterna av ett GG-avsnitt, sen ska jag sova.

Ciao!

Ps. Måste ju för tusan köpa Twilight!

0 kommentarer

  • Nina

    Har tänkt att se den, har hört mkt bra o dåligt om den, kommer nog troligtvis tycka som du 😊
    Btw bara älskar Twilight, wow vilken film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.