Outfits

Klädkrisen är borta


Jag i en pinsamt konstig pose. What the hell am I doing?

Jag har börjat komma ur min "jag vet inte vad jag ska ha på mig-kris" nu, vilket känns ganska skönt. Numera är inspirationen på topp. Kanske beror på att det inte är 10 grader och regn längre om dagarna, utan faktiskt börjar bli sommar. Hmm… kan vara anledningen ja.

Igår hade jag iafl på mig jeans från Wrangler, vit långärmad topp, skor och väska från H&M, kavaj från Vila, halsband från Kicks och så är det ena armbandet köpt i Marocko. Det andra vet jag inte var det är från.


De nya skorna från Paris med nymålade tånaglar i plommonlila lack från IsaDora. Har fått en massa komplimanger för dessa skorna redan. Jocke’s kommentar igår var: Grr! ;-P Ett bra köp!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.