Things I like

Makes me wanna jump


Bilden är tagen av min bror och får inte kopieras!

Jag somnade på tok för sent igår. Vågar inte ens skriva det här. Så sent var det. Tyvärr vaknade jag ofrivilligt tidigt, och har legat i sängen med min kära HP550(fråga mig inte varför jag kan det utantill…) sen dess. Läst bloggar, ringt SAS(kostar ca 1300 att boka om biljetten till morgonflighten… so that’s out of the question. Att betala 2700 för en biljett till Paris finns bara inte), mailat och slösurfat.

Och vet ni kära bloggläsare(som är sjukt dåliga på att kommentera…)? Solen skiner och det är snart 20 grader ute!
That makes me sooo happy. Nästan så att jag vill hoppa som på bilden. Om jag inte legat i sängen och datorn varit i vägen så hade jag kanske gjort det.
Det kortet tog föresten min bror i helgen. Vi gjorde en massa roliga hoppkort med hans paparazzi-kamera. Det är skitkul. 🙂

Nej nu ska jag äta lite frukost och glo på ett avsnitt av Gossip Girl. Sen ska jag dra ut i det fina vädret och steka i parken. Nice!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.