Vardagslyx

Biokväll


Typ 4 liter Coca Cola och 3 ton popcorn. Och sen godis på det.

Ikväll har jag varit på bio och sett Män som hatar kvinnor. Vi gick på Entré… såklart. Nära och bra. 🙂 Vi var nog ganska jobbiga, haha! Men det är svårt att hålla sig för skratt när man umgås med Stina och så var jag dessutom något övertrött. Vi kommer alltid på en massa långsökta skämt och löjlar oss.
Jag gissar att de andra i salongen inte uppskattade våra skrattanfall, högljudda skämt under reklamen eller popcornkriget(roligast var när Jocke råkade pricka rakt ner i Stinas uringning och Tobias sen plockade upp och åt den. Och ja, de är tillsammans…). Och så Stina som alltid lyckas prata sjukt högt när hon ska kommentera något i filmen. Vi andra viskar, hon pratar i normal ton. Och så jag där som försökte "hysha". Hon är hopplös! Haha! 😛 Och vi fyra var de enda som uppskattade de komiska delarna i filmen. Ingen annan fattade det roliga, haha! Vilket gjorde oss ännu mer full i skratt.

Men skratt förlänger ju livet! Som de säger. Det var sannerligen en trevlig kväll.


Mellan skratten. Jocke ser helt groggy ut, haha.


Cutie!


När vi kom ut ur bion var vi helt ensamma i ett stängt köpcentrum. Not a living soul. Är det inte som bäddat för ett skräckfilmscenario?

Filmen då? Jo den var bra, men de hade ändrat och tagit bort alldeles för mycket från boken. Så jag blev besviken måste jag säga. Jag tycker att de hellre skulle gjort en miniserie av det. Så hade mer kunnat skrivas i manus. Men visst, det var en proffsig film med bra skådisar. De kunde bara valt ut vissa andra detaljer. Kändes lite som att de tagit med vissa saker som inte alls var nödvändiga, och lämnat ute annat som kunde varit med. Sen var inte händelseförloppet riktigt samma. De hade ändrat det och en viss detalj var helt borta.
Det gillade inte jag alls. Men fotot var grymt snyggt och den var välgjord. Värd att se!

Nej nu måste jag sova. Bon nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.