Okategoriserade

I think, therefore I can’t sleep

Jag kunde inte somna igår och vaknade därför alldeles för sent idag. Låg och grubblade över vampyrer, silverfiskarna i badrummet som jag stötte på när jag skulle pinka och så låg jag och tänkte på hur jag ska göra med bagage nu när jag åker. Funderar lite på att köpa en ny resväska. Det är ju användbart, men jag har verkligen inte råd med det eftersom att jag har en massa dyra räkningar nu. And that sucks. Jag ska nog fundera på det lite till…
Accent har nämligen clubdag idag så då får jag iafl 20 % rabatt på den. Kanske kan vara värt det?

Idag är ju en sådan där klämdag, det är många som tagit ledig för att få en långhelg. Jag är ju ledig hela tiden iofs, haha! 😉 Jag tänkte iafl äta lite brunch nu och ringa Becci. Jag skulle behöva gå över dit och hämta all post som lagrats under veckan, pratade med brorsan och han var på jobbet så jag hoppas att hon är hemma. Jag måste ju bara se vad det är för roliga räkningar att betala. Woho!

Nej om man skulle ta och koka lite ägg? Jo så får det nog bli.

Ni då mina vänner. Är ni lediga idag eller knegar ni på ett otacksamt jobb med en pain in the ass chef? Tell me!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.