C'est la vie

Pesto som gemensam nämnare

Jag hade gärna ätit en sådan här sallad till lunch idag. Den mumsade jag i mig i förrgår på Le café des Initiés när jag och Sophia lunchade där. Men efter att ha sovit halva dagen för att bli av med illamående och huvudvärk så orkade jag inte göra annat än ravioli med pesto till sen lunch. Solen har gått på semester och rykten säger att närmsta veckan kommer bestå av regn och… ja regn. Jag är inte direkt förvånad. Fast varmt är det. Kvavt som tusan.

Nej, nu ska jag baka. Jag tänkte göra en sockerkaka. Eller såkööörcaca(caca betyder för övrigt bajs på franska… bara så ni vet)… som fransmännen nog skulle kalla den.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.