Weekend getaways

Påskhelgen

GLAD PÅSK PÅ ER! Hoppas att ni haft en fin långhelg med påskägg och extra mycket vila. Min påskhelg var en salig blandning av tid med familjen och vänner, vila, PMS och lite väl mycket godis kanske. Långfredagen började med sovmorgon, frukost och sen träning för min del. Jag messade med Farah på vägen hem från gymmet och när hon ringde upp bjöd jag över henne med familj på pannkakor. Det slutade med att de hängde hos oss tills det var dags för barnet att sova. Spontant häng är det bästa.

Påskafton firade vi med min familj som kom över på påsklunch, följt av minigolf i Folkets Park. När vi vinkat av dem körde vi (jag!) upp till Kvidinge där pappa och Ewa har ett fritidshus. Här har vi hängt resterande delen av påskhelgen.

Här hör man ingenting annat än fågelkvitter, vindens sus och någon enstaka granne som pratar eller promenerar på grusstigen. Om man går en bit in i skogen hörs dånet från det intilliggande vattenfallet. Förutom att vi blev ovänner på grund av någonting väldigt onödigt första kvällen (som ledde till att vi sen var sura på varandra en hel dag), så har det varit avkopplande och mysigt. Jag har läst, tittat på serier, sett The Lost World och ätit macarons från Lidl (supergoda faktiskt!), gått runt osminkad i myskläder och promenerat i skogen.

Nästan så att jag hade velat vara kvar några dagar till men verkligheten och vardagen väntar hemma i Malmö, så vi kör tillbaka i morgon bitti. I torsdags slutade jag på det konsultuppdrag jag varit på de senaste tre månaderna. Egentligen skulle det endast ha varit i två månader hos den kunden men jag blev förlängd nästan en månad till. Förra veckan vinkade jag hej då till de som jag kallat kollegor i några månader, vilket kändes lite tråkigt såklart. Samtidigt känns det spännande att prova på någonting annat, förhoppningsvis på en mer internationell arbetsplats på ett privat bolag (det föregående var kommunalt, vilket har sina för- och nackdelar) och en mer övergripande roll. Vi får se vad som dyker upp. Nu är jag alltså mellan uppdrag, så att säga, men inte arbetslös eftersom att jag har en anställning på ett konsultföretag.

Nu måste jag äta någonting litet och ta en dusch. Behöver även packa ihop eftersom att vi kör härifrån så tidigt i morgon bitti.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.