Things I like

På Önskelistan

 

 

Bildkälla: nikon.se

 

 

Jag skulle verkligen behöva en ny kamera. De senaste digitalkamerorna jag haft har varit Canon Ixus och jag trivs bra med en liten kamera som jag kan ta med mig överallt utan att den tar plats. Jag vill alltså inte ha en stor och klumpig systemkamera, men nu skulle jag vilj ha någonting lite mer avancerat eftersom mitt fotointresse stigit betydligt sedan jag köpte min senaste kamera. Jag vill kunna ta snyggare och proffsigare bilder helt enkelt.

 

Jag är lite nyfiken på Nikon 1 som ger en möjlighet att byta objektiv men som ändå är relativt liten och behändig.

 

Är det någon av mina läsare som har testat/äger en sådan kamera?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.