Things I like

Good News

 

 

Jag vet inte vad som hände men helt plötsligt visade termometern 21 grader på eftermiddagen. Det finns ju helt klart vissa fördelar med att bo utomlands. Om man inte bor i Sibirien då. Jag minns till och med en helg i november 2009 då det var 18 grader Paris. Tyvärr var jag sjuk då så jag lär ju inte ha njutit så värst mycket av det.

 

Idag fick jag förresten reda på att jag kommer ha 2 veckors semester över jul och nyår vilket gör att jag och min chéri antagligen kommer kunna åka på en rolig resa runt nyår. Det är någonting jag velat göra i fem år och en plats jag velat åka till ända sedan jag var liten, men som jag varken haft råd eller tid till de senaste åren. Nu verkar det som att det äntligen kommer bli av. När allt är bokat och klart lovar jag att ni får reda på vad det är för något kul. 

Jag längtar så!

 

Dags att klura ut vad jag ska laga till middag. Kanske borde jag testa någon av era tips? Nej jag tror det får bli en enkel sallad idag 🙂

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.